HTML

Design, stílus vagy amit akartok...

A művészetekről, az emberekről, a reklámról, a web stílusról, az egyéb művészekről, a design és napjaink...... Ajánlom a szavak " nagycsűrcsavarstilisztikusainak" és egyéb "szindromaszturbátorainak" az agyonstrapált "álomgyároshipohondrikusszájcsatárainak" kikapcsolódás gyanánt. ...némi egyszerű kikapcsolódásként ...... ebben a vizuális hypertér világban !

Friss topikok

Linkblog

2007.01.21. 15:47 ktstilus

A festők, szobrászok és rajzolók a fényképészekhez képest előnyös helyzetben vannak. Alkalmazhatják a "fourier-i" kirekesztő módszert és korlátlan lehetőségük nyílik a stilizálásra. Ezzel szemben a fényképészek szigorúan kötve vannak a valósághoz, jóllehet éppen ők választják a maguk árny- és fényjátékában az arc nélküli torzókat. Az anonimitás nemcsak a fényképészet személyre való tekintettel érvényesül, hanem az effajta fényképészet kérlelhetetlen törvényei is megkövetelik. Ebben az anonimitásban rejlik az egy nőhöz fűződő szerelmünk varázslatos talánya és a konkrét egy nő változékony testét leljük meg ezeknek az idegen nőknek alakjában, testhelyzetében, mozdulataiban, emanációjában.


André Breton két sora találóan fejezi ki a szerelemnek  ezt az ambivalens viszonylatát:

              -" S szerettem különbség nélkül a világ minden asszonyát,
                   Mind szerettem, hogy téged szeresselek, egyetlen szerelmesem."-

 




 

Create Your Glitter Text

 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ktstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr1729986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása